Ocet

Swój charakterystyczny smak zawdzięczają tradycyjnemu sposobowi wytwarzania w kadziach modrzewiowych w oparciu o sprawdzone receptury z Warmii i Mazur. Do ich produkcji wykorzystywane są najwyższej jakości surowce – m.in. jabłka, spirytus czy polski miód. Wśród palety produktów na szczególną uwagę zasługuje ocet jabłkowy – produkowany wyłącznie z polskich jabłek, bez konserwantów, uzyskiwany poprzez naturalną fermentację wina jabłkowego. Wśród gamy octów odnajdziemy, m.in. jabłkowy, balsamiczny, spirytusowy, winny z wina białego i czerwonego, słodowy oraz octy ekologiczne: cydrowy i jabłkowy.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function get_field() in /home/octimcom/public_html/wp-content/themes/octim/ocet.php:36 Stack trace: #0 /home/octimcom/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include() #1 /home/octimcom/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/octimcom/...') #2 /home/octimcom/public_html/index.php(17): require('/home/octimcom/...') #3 {main} thrown in /home/octimcom/public_html/wp-content/themes/octim/ocet.php on line 36