Chefs for Kids – charytatywnie dla dzieci!
W ostatni weekend sierpnia odbyła się kolacja charytatywna „Chefs for Kids”, w której uczestniczyła dyrektor handlowa firmy Octim, Alicja Adamiec-Ślipy. Celem wydarzenia była zbiórka środków na Dom Dziecka w Szczytnie.
Kolacja miała miejsce w ekskluzywnym hotelu Natura Mazur, położonym w malowniczych Warchałach. Jej celem była zbiórka pieniędzy na Dom Dziecka w Szczytnie. W trakcie spotkania uczestnicy mogli wziąć udział w licytacji, z której zyski przeznaczono na wyżej wymieniony dom dziecka. Wieczór uświetniły dania wybitnych polskich szefów kuchni: Michała Pezdy znanego polskiego kucharza, okazjonalnie występującego w programach kulinarnych; Marka Flisińskiego, szefa kuchni restauracji Water&Wine, oraz Sebastiana Olmy, którego widzowie kulinarnych show kojarzyć mogą z programu Top Chef. Wszystkie przygotowane potrawy miały charakter degustacyjny, jednak nie odjęło im to polotu i finezji, a smak wzbudził zachwyt nawet u najbardziej wymagających podniebień. W kolacji wzięło udział wiele osób ze świata biznesu m.in. dyrektorów firm. Spółka Octim również miała swoją reprezentantkę, dyrektora handlowego, Alicję Adamiec-Ślipy. Nasza firma od wielu lat angażuje się w różnego rodzaju akcje charytatywne, niezależnie od ich wielkości i zasięgu. Ogromnie cieszymy się z możliwości wspierania akcji dobroczynnych i mamy nadzieję, że takie wsparcie może zmienić życie innych na lepsze.
[su_custom_gallery source=”media: 1801,1802,1803,1804″ link=”lightbox” width=”200″ height=”200″ title=”never”][su_custom_gallery source=”media: 48,49,50″ link=”image” title=”never”][su_custom_gallery source=”media: 48,49,50″ title=”never”][/su_custom_gallery][/su_custom_gallery]