Ekologiczny ocet cydrowy OCTIM ze Złotym Medalem Targów World Food Warsaw!

W dniach 10-12 kwietnia w Warszawie odbyły się targi World Food Warsaw. Jednym z elementów programu było wręczenie Złotych Medalów targów. Ekologiczny ocet cydrowy firmy OCTIM zwyciężył w kategorii: sosy, majonezy, ketchupy, musztardy!
Coroczne targi World Food Warsaw to bardzo ważne wydarzenie dedykowane branży spożywczej. Firmy mają okazję do zaprezentowania swoich wyrobów i do promocji firmy. Targi są również szansą na nawiązanie nowych kontaktów handlowych oraz pozyskanie partnerów biznesowych zarówno w Polsce, jak i na świecie. Dodatkowo uczestnicy mieli możliwość wzięcia udziału w różnorakich wykładach dotyczących sprzedaży czy ekologii. Atrakcją były strefy pokazów kulinarnych, gdzie fantastyczni restauratorzy prezentowali swoje umiejętności. OCTIM miał swoje stoisko w alejce z ekożywnością.
Część targów przeznaczona była na ogłoszenie zwycięzców Złotych Medali przyznawanych w piętnastu kategoriach. Ekologiczny ocet cydrowy OCTIM okazał się być bezkonkurencyjny spośród produktów kategorii: sosy, majonezy, ketchupy, musztardy. Nagrodę i dyplom w imieniu firmy odebrała Małgorzata Kuźniewska – menadżerka produktu OCTIM.
[su_custom_gallery source=”media: 2427,2428,2429,2430″ link=”lightbox” width=”300″ height=”500″ title=”never”][/su_custom_gallery]