Targi EuroGastro i WorldHotel 2018 za nami!

W dniach 21-23 marca 2018 po raz kolejny odbyły się Targi Gastronomiczne EuroGastro, podczas których można było odwiedzić stoisko Wytwórni Octu i Musztardy Octim. W tym roku klienci firmy mogli spróbować dań przygotowanych na bazie produktów Octim autorstwa kucharza Mirosława Rynducha.
Podczas trzech targowych dni wydarzenie odwiedziło 19 117 osób, a ofertę prezentowało 268 wystawców z 20 krajów. Stoisko firmy Octim (B34) cieszyło się dużym zainteresowaniem, a przygotowywane przez kucharzy potrawy rozchodziły się w mgnieniu oka. Wśród serwowanych potraw znalazły się m.in. polędwiczki w sosie z czerwonego wina z musztardą francuską oraz sałatą z sosem ze świeżych ziół i octu jabłkowego. Oprócz gotowych dań odwiedzający mogli dowiedzieć się wszystkiego na temat oferty Octim oraz spróbować każdego produktu. Dania degustacyjne i firmowe katalogi rozdawali nasi hości, dlatego zainteresowanie stoiskiem nie słabło przez wszystkie targowe dni.
Podczas wydarzenia przedstawiciele branży gastronomicznej i hotelarskiej mogli zapoznać się z najnowszymi trendami rynkowymi oraz wziąć udział w interesujących szkoleniach. Dodatkową atrakcję stanowiły konkursy kulinarne organizowane przez znanych i cenionych szefów kuchni, liczne degustacje oraz bogata oferta wydarzeń towarzyszących.
[su_custom_gallery source=”media: 2375,2376,2377,2378,2379″ link=”lightbox” width=”300″ height=”500″ title=”never”][/su_custom_gallery]