Ekologiczny Ocet Jabłkowy OCTIM z wyróżnieniem

Początek marca oznacza dla naszej firmy jedne z najważniejszych targów branżowych. Międzynarodowe Targi Żywności i Napojów Worldfood na stałe wpisały się do naszego kalendarza. W tym roku okazały się szczególnie udane, gdyż Ekologiczny Ocet Jabłkowy OCTIM otrzymał wyróżnienie w konkursie Złoty Medal targów Worldfood Poland 2019.

W dniach 7-9 marca w warszawskim EXPO XXI licznie spotkali się przedstawiciele branży spożywczej. Szósta edycja targów byłą dla naszej firmy bardzo owocna w spotkania biznesowe i nawiązanie relacji z potencjalnymi kontrahentami.

Na stoisku firmowym OCTIM klienci mieli też możliwość skosztować produktów – musztard, glazur, ketchupów i octów.
Ocet Ekologiczny Octim otrzymał wyróżnienie w konkursie Złoty Medal targów Worldfood Poland 2019 w kategorii „Żywność ekologiczna”.

Takie wyróżnienie ma dla nas wartość szczególną, gdyż segment produktów Eko jest dla firmy Octim kluczowy. Cieszy nas więc, że troska o najwyższą jakość i standardy została doceniona przez kapitułę konkursu – powiedziała podczas targów Małgorzata Kuźniewska, manager produktu OCTIM.