Produkty OCTIM uhonorowane prestiżową nagrodą iTQi

Musztarda sarepska OCTIM i ocet jabłkowy otrzymały prestiżowe wyróżnienie Międzynarodowego Instytutu Smaku i Jakości iTQi – nagrodę Superior Taste Award.

Międzynarodowy Instytut Smaku i Jakości iTQi to wiodąca, niezależna organizacja, zajmującą się testowaniem, nagradzaniem oraz promowaniem produktów żywnościowych i napojów o wyśmienitym smaku.

Superior Taste Award to unikalne międzynarodowe wyróżnienie, przyznawane w wyniku przeprowadzonego ślepego testu przez szefów i sommelierów, którzy są opiniotwórczymi liderami w dziedzinie smaku.

Musztarda sarepska OCTIM otrzymała dwie gwiazdki Superior Taste Award, a ocet jabłkowy OCTIM, wyróżniony za unikalny smak, zdobył jedną gwiazdkę. Ta prestiżowa nagroda to kolejne potwierdzenie najwyższej jakości produktów OCTIM, ale także pozytywna motywacja do dalszego doskonalenia wyrobów.

ITQI