OCTIM podczas Konferencji Szefów Kuchni w Warszawie

W Warszawie 12 października miała miejsce Konferencja Szefów Kuchni. Wśród wystawców znalazła się firma OCTIM, która przygotowała dla odwiedzających różnorodne degustacje. Szczególnym zainteresowaniem klientów cieszyły się glazury balsamiczne oraz musztardy smakowe spółki z Olsztynka.

Największe spotkanie szefów kuchni w Polsce przyciągnęło blisko tysiąc zainteresowanych. Podczas Konferencji firma OCTIM przygotowała bogate stanowisko. Odwiedzający mogli spróbować naszych nowości oraz zadać pytania, dlatego stoisko OCTIM cieszyło się bardzo dużym zainteresowaniem wśród zaproszonych gości. Duże restauracje równie chętnie próbowały nowości OCTIM, chwaląc smak musztard. Największym powodzeniem cieszyły się glazury balsamiczne, które zaintrygowały konsumentów swym smakiem.

Podczas wydarzenia można było wziąć udział w różnych wystąpieniach osób związanych z gastronomią oraz panelach dyskusyjnych. Dowiedzieć się np. jak od A do Z urządzić restauracje, poznać dostawców warzyw, owoców, mięs czy dodatków. Konferencja cieszyła się tak dużym zainteresowaniem, że organizator już zaprasza na kolejną edycję, za rok.