Szef Kuchni Patryk Dziamski ambasadorem marki Octim!

Uczestnik czwartej edycji programu TOP CHEF Polska oraz właściciel i szef kuchni Restauracji „Aroma by Patryk Dziamski” został ambasadorem firmy Octim.

Patryk Dziamski to osobowość kulinarna z imponującym doświadczeniem w branży gastronomicznej. Zdobywał je przez wiele lat ucząc się i uczestnicząc w stażach w Londynie, Francji, Barcelonie, Madrycie oraz Polsce. Członek Klubu Szefów Kuchni i Poznańscy Kucharze Razem. Od 7 lat menager kuchni Transatlantyk, gdzie współpracował z najlepszymi szefami kuchni w Polsce. Był jurorem wielu kluczowych konkursów kulinarnych w Polsce: m.in. L’Art de la cuisine Martell, Primerba Cup, Kulinarny Talent Roberta Sowy, Gęsina nie tylko na Św. Marcina Wiesława Bober, Dorszowe Żniwa. Według „Poland 100 Best Restaurants” Kucharz – Odkrycie Roku 2015 r. Uczestniczył w czwartej edycji programu TOP CHEF Polska, a obecnie jest właścicielem i szefem kuchni restauracji „Aroma by Patryk Dziamski”.

Wspólnie z Patrykiem będziemy uczestniczyć w wydarzeniach gastronomicznych, gdzie każdy będzie miał okazję porozmawiać o tajnikach gotowania i naszych produktach. O szczegółach będziemy informować na bieżąco, a już wkrótce o octach, musztardach i pozostałych wyrobach Octim będzie można poczytać w mediach społecznościowych i na stronie internetowej Szefa Kuchni. Patryk Dziamski wykorzystuje produkty z Olsztynka do tworzenia własnych autorskich przepisów. Z niecierpliwością czekamy, by móc podzielić się z naszymi klientami efektami tej współpracy.

Zachęcamy do śledzenia naszej strony internetowej i social mediów!